Ciorba de potroace

Ingrediente:

1 kg tacamuri de pui
200 g pipote
3 linguri orez
50 g radacina patrunjel
50 g pastarnac
250 g rosii
150 g morcovi
80 g telina
100 gceapa
50 g bulion
1 legatura leustean otet,smantana
sare ,piper

Mod de preparare:

Se oparesc maruntaile de pui ,apoi se scurg si se pun la fiert intr-o oala 1,5 l apa rece.Se indeparteaza spuma care se formeaza la inceputul ferberii .

Legumele se curata ,se spala si se taie cubulete .Se alege si se spala orezul . S decojesc si se taie marunt rosiile .Se fierb legumele impreuna cu tacamurile de pui .Se adauga orezul si rosiile si se mai lasa ciorba 5 minute pe foc mic .Se toarna in boluri si se presara leustean tocat marunt.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare