Varza cu carnati afumati

Ingrediente:

1 varza dulce de aproximativ 1 kg
300 g carnati afumati putin uscati
3-4 rosii
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 morcov
1 mana de frunze de spanac, telina, patrunjel, marar
50 g ketchup
2-3 frunze de dafin
50 ml ulei
sare, piper, paprika, cimbru
1 cub/lingurita concentrat ciuperci sau legume

Mod de preparare:

Varza dulce se toaca mai mare, se presara cu putina sare si se framanta putin cu mainile, ca sa se inmoaie.
Intr-un ceaun sau vas de tuci se pune ceapa tocata la calit in ulei, morcovii feliati, carnatii taiati bucati si varza, iar dupa cateva minute adaugati rosiile taiate cubulete, ardeiul gras, spanacul si verdeata tocate marunt, ketchup. Adaugati un pahar de apa si lasati la fiert la foc mic pana se inmoaie bine varza, avand grija sa nu scada de tot zeama, aproximativ 30 minute.

Condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru, concentratul, adaugati frunzele de dafin si mai dati cateva clocote.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare