Mamaliga cu ciuperci







O reteta delicioasa de mamaliga , care are un aspect foarte placut si care poate fi folosita de asemenea si de lacto-vegetarieni.

Ingrediente

4 cesti lapte
3 catei usturoi zdrobiti
1 lingurita piper negru macinat
1 lingurita sare
1 cana faina malai
1 cana de ciuperci
ulei
cascaval
busuioc


Mod de preparare


Se pune laptele int-un vas adanc la fiert, se adauga sarea, pierul, usturoiul. Cand este fiert se adauga incet faina de malai si se amesteca bine . Se fierbe aproximativ 15 minute apoi se lasa sa se raceasca.

Se pun ciupercile la prajit in ulei fierbinte. Se adauga sare si piper peste ele. Se prajesc 7 - 10 minute.

Se taie mamaliga in bucati si se prajesc pe ambele parti intr-o tigaie cu ulei fierbinte timp de 1 minut.

Se aranjeaza mamaliga pe un platou si in partea de sus,se pun pe fiecare bucata ciuperci prajite. Se rade branza peste ciuperci. Se garniseste cu busuioc .

Se serveste la temperatura camerei.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare