Oua Umplute




Ingrediente:

1 duzina de oua
2 linguri de mustar
1 / 3 ceasca maioneza
1 ceapa tocata
1 / 4 lingurita de Tabasco
sare si piper
boia de ardei

Metoda de preparare:

Se fierb ouale astfel: umpleti o cratita mare de apa si se adauga ouale. Ouale trebuie sa fie acoperite cu apa cel putin 1 cm. Se adauga o lingura de otet si un varf de cutit de sare.Aduceti apa la fierbere, se acopera si se lasa sa fiarba 10-12 minute. Se scot si se introduc in apa rece.

Se decojesc ouale, se taie fiecare ou cu un cutit mic, in jumatate, se scot galbenusurile care se pun intr-un vas mai adanc. Jumatatile de albus se aseaza pe un platou.




Se zdrobesc galbenusurile cu o furculita, se adauga maioneza, mustarul, ceapa, tabasco, sarea si piperul.




Se amesteca usor, se pune amestecul peste jumatatile de albus iar deasupra se presara putina boia de ardei.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare