Pireu cu pui si fasole verde pentru bebelusi

INGREDIENTE:

2 ardei mici rosii
1 / 2 ceapa, tocata
1 lingura ulei de masline
aprx. 15 buc. fasole verde
100 g piept de pui
putina sare

Mod de preparare:

Se prajesc ardeii pe grill, pana incep sa se innegreasca. Se invelesc intr-o pungă de hartie, si se pun la rece timp de 30 de minute. Apoi scot pielea, tulpina şi semintele.

Carnea de pui se fierbe, se scot pielitele si se taie bucatele.

Se caleste la foc mediu, ceapa in ulei timp de 5 minute. Se adauga ardeii rosii taiati si se prajesc timp de 3 minute. Se adauga carnea de pui si fasolea, amestecand bine timp de 5 minute.

Se mixeaza totul rezultand un piure care se poate dilua, in functie de consistenta dorita, cu putina apa fiarta si racita.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare