Ciorba de ciuperci


Timp de preparare: 1 ora

Ingrediente:
1/2 kg ciuperci ,
4 l zeama de carne(supa) ,
2-3 morcovi ,
1 albitura ,
1 rosie ,
1 ardei gras,
1ceapa,
1 galbenus ,
smintina,
1 lingurita Delikat ,
frunze de leustean si de patrunjel verde,
otet,sare
piper,
6 catei de usturoi.

Mod de preparare:

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile ,zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.Se lasa sa fiarba bine iar la sfirsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smintina si un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul iar la servire se pune patrunjelul taiat. Se serveste cu ardei iute.
Ciorba de ciuperci cu usturoi

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare