Cartofi cu smantana si usturoi la cuptor





Ingrediente:

1 kg cartofi
1 / 3 ceasca ulei de masline
1 lingurita otet balsamic
3 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri de rozmarin proaspat
1 / 2 lingurita de sare
1 lingurita piper macinat
1 / 4 pahar apa
1 / 4 pahar parmezan ras

Sos smantana
1 / 2 ceasca smantana
2 catei de usturoi zdrobiti
patrunjel verde tocat
1 lingurita de zahar


Mod de preparare:

Cartofii se spala si se taie bucati.
Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia parmezanului si se toarna intr-un vas de copt.
Se marineaza timp de 30 de minute apoi se coace la 200 grade C timp de 60 de minute .
Se presara cu branza chiar inainte de servire.

Se face sosul din smantana, amestecand toate ingredientele si se toarna peste cartofi .

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare