Vinete umplute la cuptor

Photobucket

Ingrediente:

3 vinete
2 cepe
400g carne tocata
1/2 lamaie
3 rosii
patrunjel
4 catei usturoi
sare, piper
ulei


Mod de preparare:

Vinete se se taie in 2 jumatati. Se indeparteaza miezul cu o lingurita , lasand putin pe margine. Se stropesc cu zeama de la o jumatate de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper. Se pun intr-o tava bine unsa cu ulei.
Miezul de la vinete si ceapa se toaca marunt apoi se pun la prajit cu putin ulei. Se adauga carnea si rosiile taiate cuburi si usturoiul zdrobit ,sarea si piperul.

Se lasa la foc 10 minute amestecand din cand in cand. Se pune patrunjelul tocat si se umple vinetele cu aceasta compozitie. Se pune deasupra o felie de rosie si un ardei iute si se pun la cuptor la pentru o ora.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare