Rulada cu banane si branza dulce




Ingrediente:

Tort
3 / 4 cana faina
1 / 2 lingurita de praf de copt
1 / 2 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 / 4 lingurita de sare
3 oua
1 cana de zahar
2 / 3 ceasca piure de banane (2 banane medii)
1 lingurita esenta de vanilie
zahar pudra

Umplutura:

1 pachet branza de vaci, dulce(250g)
1 cană zahar pudra
6 linguri de unt
1 / 2 lingurita esenta de vanilie
1 / 2 lingurita esenta de banane
1 / 4 pahar zahar pudra

Mod de preparare:


Intr-un vas se amesteca impreuna faina si praful de copt. Intr-un alt vas mare se combina ouale si zaharul; se bat pana se ingroasa. Se adauga banane si vanilie; se bat pana sunt bine amestecate. Se adauga in amestecul de faina. Se pune compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presarata cu putina faina si se introduce in cuptorul incins pentru 13-15 minute.
Se scoate, se ruleaza rapid intr-un prosop si se lasa sa se raceasca bine.

Atunci cand prajitura este aproape racita, se face umplutura: se bate branza, zaharul pudra, untul, si ambele esente cu mixerul pana amestecul devine neted.





Se toarna umplutura peste prajitura care se intinde inapoi usor si se ruleaza din nou si se pune la racit.

Se presara cu zahar pudra.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare