Rulada cu ciocolata




Ingrediente:

1 / 3 ceasca faina
1 / 3 ceasca cacao
2 linguri de amidon de porumb
1 / 2 lingurita de bicarbonat de sodiu
1 / 2 lingurita de praf de copt
1 / 3 lingurita sare
4 oua separate
1 cana de zahar
1 / 2 ceasca de ciocolata rasa
1 pachet frisca

Mod de preparare:

Intr-un bol mediu, se combina faina, praful de cacao,bicarbonatul, amidonul de porumb, praful de copt si sarea. Se amesteca bine.

Intr-un vas separat, folosind un mixer electric, se bat galbenusurile cu 1 / 4 cana de zahar, pana cand devin pufoase. Separat se bat albusurile pana devin spumoase. Treptat se adauga 1 / 2 cana de zahar si se bate bine. Se combina toate amestecurile impreuna si se bat bine. Se toarna amestecul intr-o tava bine unsa si se introduce in cuptorul preincalzit si se coace aproximativ 15 minute.

Se pudreaza cu zahar un prosop de bucatarie iar cand se scoate blatul se pune direct pe prosop, se rueaza usor si se pune la racit. Cand s-a racit se scoate din prosop si se intinde.

Se amesteca frisca cu ciocolata rasa si se intinde peste blat apoi se ruleaza inapoi.
Se pastreaza la frigider.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare