Prajitura cu branza dulce si ciocolata




Ingrediente:

Crusta:

100 g unt
2 / 4 pahar zahar
1 / 4 pahar cacao
1 / 2 pahar de faina
2 linguri de amidon
1 plic praf copt
8 linguri lapte
1 ou

Umplutura:

vanilie
1 pachet de branza dulce(250g)
1 ou
1 / 2 ceasca zahar

Umlutura de ciocolata:

1 pachet branza dulce(250g)
1 ou
1 / 2 ceasca de zahar
1 / 4 pahar pudra de cacao
1 lingurita vanilie
1 bucata ciocolata menaj sau fulgi de ciocolata


Mod de preparare:

Pentru a pregati crusta, se amesteca faina cu cacao. Se adauga untul, praful de copt, oul, laptele si se amesteca bine. Continutul se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor timp de 6 minute apoi se scoate.

Umplutura:
Se amesteca branza de vaci cu zaharul, oul si vanilia pana devin netede.

Umplutura de ciocolata:

Se amesteca branza cu zahar, oul, cacaua şi vanilia pana devin netede. Se adauga ciocolata topita sau fulgii de ciocolata.

S toarna peste crusta, amandoua amestecuri sise da la cuptor pentru 45-50 minute .Se acopera si se pastreaza la frigider 6 ore sau peste noapte.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare