Iepure cu mustar la cuptor
Ingrediente:
1 iepure
3 linguri de ulei de masline
1 1 / 2 linguri frunze de cimbru
2 frunze de dafin
1 / 2 ceasca mustar
1 / 2 ceasca apa
1 / 2 ceasca cascaval ras
Mod de preparare:
Se amestecă împreună uleiul, cimbrul, şi frunzele de dafin. Se adauga iepurele şi se amesteca, pentru a se acoperi în mod egal. Se acoperă şi raceste cel puţin 1 oră sau peste noapte.
Se amestecă muştar şi apa . Se pune iepurele intr-o tava si se unge partea de sus cu jumatate din amestecul de mustar. Se coace la cuptor timp de 20 de minute apoi se intoarce carnea si se toarna cealalta jumatate de amestec de mustar si se mai coace la foc mare inca 30 de minute. Se scot bucatile de carne iat in tava se adauga cascavalul ras si se amesteca bine cu sosul ramas. Se toarna sosul peste carne.
Etichete: Vanat