Tochitura

Ingrediente:
2 piepti de pasare
300 g muschiulet de porc
2 crenvrusti
2 carnaciori oltenesti
300 g ficatei de pasare
1 pahar de vin alb dulce
vegeta ,usturoi,cimbru,boia de ardei iute,ketchup
300 g branza de burduf sau telemea
100 g ulei
malai ptr.mamaliguta
oua
ardei iute
250 g smantana


Mod de preparare:
Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie feliute carnaciorii si se prajesc pe rand:
- carnea de porc 15 min
- carnea de pui 10 min
- ficateii 15 min
- carnaciorii foarte putin
Se face un sos: se amesteca vinul, usturoiul (mujdei), 1 lingura vegeta, cimbru, 1 lingura boia dulce, boia iute, 2 linguri ketchup.

Pe farfurii mari se aseaza tochitura, sos, 1 lingura si jumatate branza de burduf, 1 ou ochi si smantana.


9 fotografii ,1 comentariu cu fotografii

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare