MUSCHIULET DE PORC UMPLUT

Ingrediente:
INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII:
muschiulet de porc - 0.800 kg
oua - 1 buc.
smantana lichida - 0.080 L
sare, piper
usturoi pudra
vin alb
ceapa - 0.100 kg
ardei gras colorat - 0.200 kg
patrunjel , marar
ulei
salata verde


Mod de preparare:
Muschiuletul de porc se taie in transe egale de 0.150 kg. fiecare , iar restul se toaca la masina, impreuna cu niste ceapa.Farsa de carne rezultata se amesteca cu ou, smantana lichida, sare, piper, usturoi pudra, putin vin alb, pana se omogenizeaza bine.
Carnea transata se aplatizeaza fiecare cu ajutorul unui ciocan de snitele.Se pudreaza apoi cu sare si piper. Se pune farsa de carne pe mijloc, apoi se pun bucati de ardei gras colorat ( curatat de cotoare ) - in loc de ardei puteti folosi gogosari murati.Se ruleaza cu grija , cat mai strans, apoi se baga in folie de aluminiu( sau se poate lega cu sfoara, sa nu se desfaca la cuptor ). Ruladele astfel obtinute se baga la cuptor, timp de 40-45 min.
Dupa ce s-au gatit, ruladele se scot din folie si se taie in transe egale. Se pun pe farfurie. Se pot servi cu salata verde stropita cu jiul ramas de la gatirea ruladelor.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare