Pui cu bere

Photobucket



Puiul cu bere este o reteta traditionala din Germania, dupa cum se stie sunt mari consumatori de bere iar puiul, se face traditional, marinat si se prajeste, afara, pe gratar.


Ingrediente:

1 / 2 ceasca de ulei
1 lingurita mustar
1 cana bere
1 / 4 pahar suc de lamaie
4 catei de usturoi
1 1 / 2 lingurite sare
1 lingurita piper negru
1 lingurita busuioc
1 lingurita cimbru
1 pui

Mod de preparare:

Se amesteca impreuna uleiul si mustarul apoi se adauga bere si suc de lamaie si se amesteca bine. Se adauga usturoi zdrobit, sare, piper, busuioc si cimbru. Se pun si bucatile de pui in acest amestec, se acopera si se pastreaza la frigider 2 - 12 ore.

Se scurge puiul de marinata si se pun bucatile de pui pe gratar in cuptor. Se coace apriximativ 15 minute apoi se intorc bucatile de pui si se mai lasa 15 minute.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare