Supa cu galusti de gris

Ingrediente


2 kg apa, 600 gr carne de vita, 2 oua 1 lingura grasime, 100 gr gris.



Mod de preparare


Se pune carnea de vita taiata bucati, sa fiarba. Se pune la fiert cu apa rece. Cand fierbe se ia spuma sa nu iasa tulbure. Pe urma se adauga zarzavatul plus o ceapa sau doua pentru gust dulce. Dupa ce a fiert carnea se da la o parte, se stropeste cu putina apa rece, se lasa sa se limpezeasca, se strecoara si se pune din nou pe foc sa fiarba.

Cand clocoteste se adauga si galustele care se prepara in modul urmator: Se freaca intr-un castron grasime spuma, se adauga ouale intregi si se freaca bine si se adauga grisul in forma de ploaie. Dupa ce am preparat se toarna cu lingura care ii da forma rotunda, dandu-le prin verdeata.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare