Gulas secuiesc




Ingrediente:


1 / 2 kg de carne de porc
1 kilogram de varza murata
1 ceapa
boia de ardei
apa
ulei
sare şi piper negru macinat
maghiran
1 ceasca smantana
o lingura faina



Mod de preparare:


Se pune uleiul intr-o oala mare la incalzit si se adauga ceapa taiata felii si se prajeste pana cand se obtine o culoare frumoasa aurie. Se adauga bucatile de carne si se prajesc impreuna pana cand carnea incepe sa se albeasca. Se presara boia de ardei si se mai prajesc putin. Se adauga sare , piper negru macinat si maghiran, apoi se toarna apa suficienta pentru a acoperi continutul oalei si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand este pe jumatate fiarta.

Se clateste varza cu apa si se pune la fiert intr-o alta oala pana cand este pe jumatate fiarta.

Se adauga varza la carne si se fierb impreuna .

Se amesteca o lingura de faina cu smantana intr-o farfurie si se adauga la gulas si se amesteca bine.

Pentru un gust delicios se adauga la sfarsit putina zeama de varza.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare