Cod cu usturoi la cuptor




Ingrediente

1 lingurita unt
2 linguri de ulei
6 catei de usturoi maruntiti
1 pahar pesmet
patrunjel tocat
sare
piper negru macinat
2 oua batute
2 fileuri de cod care se taie în 4 bucati
lamaie, pentru servire

Mod de preparare:


Se pune usturoiul la prajit in unt. Se ia tigaia de pe foc si se adauga pesmet, patrunjel, sare şi piper.
Se amestecă pentru a se umezi pesmetul .
Pune fiecare file de peste in ouale batute , apoi se rostogolesc prin amestecul de pesmet.
Se aranjeaza intr-o tava pentru cuptor, unsa cu ulei si se introduce in cuptorul fierbinte timp de aproximativ 15 - 20 de  minute, pana cand coaja este maro auriu. Utilizati o furculita pentru a va asigura ca pestele este bine facut.
Se serveste cu bucati de lamaie.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare