Biscuiti cu crema caramel
Ingrediente:
1 pachet de unt
1 cana de zahar brun
1 / 2 lingurita praf de copt
1 pachet de biscuiti populari
bucatele de ciocolata cu lapte
În primul rand, setati cuptorul la 175 de grade.
Acoperiti tava cu staniol si aranjati biscuitii in tava.
Puneti untul, zaharul brun şi bicarbonatul de sodiu intr-o oala mica si puneti-o la foc mediu.
Cand untul incepe sa se topeasca, incepeti sa amestecati.
In cele din urmă caramelul va face un strat de spuma in partea de sus. Amestecati pana cand aceasta spuma dispare.
Se toarna totul peste biscuti si se intinde cu o lingura, astfel incat sa acopere întreaga tava.
Se pune in cuptor timp de 10 minute. Dacă nu ati lasat carmelul suficient pe foc, atunci acesta va spuma in continuare iar rezultatul este o mizerie lipicioasa.
Se pun si bucatile de ciocolata deasupra care incep sa se topeasca putin, de la caldura.
Se pun la frigider.
Etichete: deserturi