Prajitura cu nuca de cocos




O prajitura alba, pufoasa potrivita pentru sezonul rece.

Ingrediente:

blat:
40 g margarina
200 g zahar
350 g faina
2 oua
4 linguri miere
1 praf copt
150 ml lapte

Glazura:
200 gr zahar
200 gr margarina
8 linguri lapte



Mod de preparare:

Blat:

Intr-o cratita se pune margarina la topit apoi se adauga mierea si laptele, amestecand continuu.
Se stinge praful de copt in putin lapte. Se amesteca apoi cu zaharul, faina, ouale si restul de lapte.
Se incalzeste cuptorul, se unge o tava cu unt si se presara puitina faina apoi se toarna aluatul si se da la cuptor aproximativ 30 de minute dar se verifica cu scobitoarea.

Glazura:

Zaharul, margarina si laptele se amesteca si se topesc pe foc.

Se toarna peste prajitura si se pudreaza din abundenta cu fulgi de cocos.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare