Gulas din carne de vita

Photobucket

Ingrediente:

2 linguri de ulei de porumb
500 g carne de vita macra
1 ceapa maruntita
2 ardei rosii maruntiti
1 / 2 lingurita de chimion
1 lingurita boia de ardei
2-4 cupe apă
1 cub carne vita
1 lingurita sare
2 linguri pasta tomate
2-3 catei de usturoi zdrobiti
1 / 3 ceasca vin rosu


Mod de preparare:

Se prajeste carnea de vita( taiata cuburi), ceapa, ardeii, chimion in ulei, pana cand ceapa este aurie. Se presara boia de ardei si se adauga apă suficienta pentru a acoperi carne de vita. Se acopera si fierbe la foc mic pentru 1 1 / 2 ore, sau pana cand carnea de vita poate fi separate cu o furculita, amestecand din cand in cand si se mai adauga apa daca este necesar.
Se adauga "vegeta" sau cuburi de carne de vita, pasta de rosii, usturoiul zdrobit si vinul. Se amesteca si se lasa la fiert pentru alte 5-10 minute.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare