O delicioasa prajitura cu branza dulce de vaci si totodata foarte simpla deoarece la blat nu se mai face aluat ci se folosesc biscuiti.
Ingrediente:
Blatul
250 g biscuiti
50 g unt topit
Umplutura
4 pachete branza dulce(250 g) la temperatura camerei
1 cană zahar pudra
300 ml smantana
4 oua
1 lingurita coaja de portocale rasa
bucle ciocolata alba ,pentru decor
Mod de preparare:
Biscuitii se dau prin blender pana cand se aseamana cu pesmetul fin. Se adauga apoi si untul si se toarna amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Pentru umplutura, se amesteca branza, zaharul si smantana cu un mixer pana devine un amestec fin. Se adauga ouale, coaja de portocala rasa si se amesteca iar apoi se toarna amestecul peste biscuiti.
Se coace pentru 45 de minute. Se opreste cuptorul si se lasa sa se raceasca in cuptor timp de 1 ora şi jumatate. Se pastreaza la frigider peste noapte.