Tort cu ananas de post

Photobucket


Ingrediente:

1 1 / 2 cesti faina
1 / 2 ceasca de zahar
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 / 2 lingurita de sare
1 / 3 ceasca ulei
1 lingurita otetul

1 cutie felii de ananas
7 cirese
1 / 4 pahar zahar brun

Mod de preparare:

Blat de tort

Se aranjeaza feliile de ananas pe partea de jos a unei tava de cuptor unsa sau cu hartie de copt. Se pune o cireasa in mijlocul fiecarui inel de ananas. Se presara cu zahar brun.

Se amesteca faina, zaharul, praful de copt si sarea . Se toarna suc de ananas ,se adauga uleiul si otetul.Se amesteca toate ingredientele bine impreuna si se toarna amestecul peste feliile de ananas. Se da la cuptor pentru 38-40 de minute, sau pana cand o scobitoare introdusa in mijloc iese curata.
Se lasa sa se raceasca timp de 20 de minute si se ia prajitura cu o spatula mare si se intoarce pe un platou.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare