Spaghete Bolognese

Photobucket


Ingrediente:

1 pachet spaghete
30 g unt
1 ceapa mare maruntita
1 morvov mare ras
3 catei de usturoi taiati marunt
500 g carne de vita tocata
2 1 / 2 cesti vin rosu
1 / 2 linguri pasta de tomate
6 rosii bucati
patrunjel verde
sare
piper
cascaval ras

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj si apoi se scurg.
Se incalzeste o cratita pe aragaz si se adauga unt. Se prajeste ceapa, morcovul şi usturoiul, timp de cateva minute, amestecand tot timpul.
Se adauga carnea tocata si se lasa la foc timp de 4 minute.

Se adauga vinul si pasta de tomate, se fierbe timp de 5 minute. Se adauga si rosiile. Se fierbe totul timp de 30-45 minute apoi se adauga patrunjel, sare si piper. Se serveste cu paste fierte ,unt, cascaval ras.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare