Piept de pui umplut cu masline

Photobucket


Ingrediente:

1 / 3 ceasca masline negre, tocate
1 / 3 ceasca masline verzi, tocate
patrunjel
1 / 4 pahar cascaval ras
piper negru
1 lingurita boia iute
3 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri ulei de măsline
4 bucati piept pui
3 linguri de faina
2 linguri ulei
4 linguri sos de rosii
busuioc

Mod de preparare:

Se amesteca bucatile de masline, patrunjelul, cascavalul, piperul, sarea, usturoiul si uleiul. Apoi, se face o taietura orizontala care trece prin fiecare din piept de pui pentru a crea un buzunar. Se pune umplutura si se trece prin faina fiecare bucata de piept de pui.

Se pune ulei intr-o tigaie si se prajesc piepturile la foc mic, pana se rumenesc. Se amesteca sosul de rosii si busuiocul si se toarna jumătate amestecul intr-un vas de copt . Se adauga puiul , restul de sos si se coace timp de 15 - 20 de minute.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare