Paste cu piept de pui si spanac
Ingrediente:
1 lingurita de ulei
300g piept de pui fara piele, maruntit
1 ceapa, tocat
2 catei de usturoi, tocati
1 / 2 lingurita de piper negru
2 linguri faina
300 ml lapte
1 pachet paste fainoase
100 g spanac
1 / 3 ceasca busuioc tocat
1 ardei dulce rosu, cuburi
3 linguri de suc proaspat de lamaie
2 ceape verzi, tocate
sare
Mod de preparare:
Se prajesc bucatile de piept de pui, se adauga ceapa (nu ceapa verde), usturoi si piper negru,se prajeste la foc mediu, aproximativ 5 minute, se stropesc cu faina, se mai lasa 1 minut.
Se adauga laptele si se lasa la fiert aproximativ 5 minute. Intre timp, se fierb pastele si spanacul, se scurg si se adauga la amestecul de pui. Se adauga ardei rosu, busuioc, suc de lamaie si ceapa verde. Se amesteca bine.
Etichete: Paste