Paste cu mascarpone
Ingrediente:
1 1 / 2 linguri de ulei de masline
3 catei de usturoi, zdrobiti
2 rosii
1 ceapa, maruntita
sare
2 cesti paste fainoase
1 / 4 pahar branza mascarpone
2 linguri de branza parmesan, foarte fin rasa
busuioc tocat
Mod de preparare:
Se încălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie, la un foc mediu. Se adauga usturoiul si se prajeste pentru 1 minut. Se adaugă roşiile tocate, ceapa şi sarea. Se amesteca frecvent. Acest amestec se lasa la foc pentru aproximativ 25 de minute, până când sosul s-a dezvoltat.
Se fierb pastele dupa instrucţiunile de pe ambalaj.
Se amestecă brânza mascarpone in amestecul de rosii pana se topeste .Se adaugă parmezan si frunze de busuioc la sos, se amestecă şi se serveşte amestecat cu paste făinoase.
Etichete: Paste