Papricas de porc

Photobucket


Ingrediente:

500 g carne porc ,
2 cepe,
ulei ,
1 lingura paste de tomate ,
2 ardei rosii,
boia de ardei dulce ,
2 linguri faina,
2 morcovi mici,
smantana 300 g,
piper,
sare.

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper, se prajeste in ulei si se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se caleste ceapa, se adauga morcovii rasi si ardeii taiati marunt. După cateva minute se adauga boia de ardei si pasta de tomate. Se pun bucatile de carne inapoi si se adauga apa ca sa le acopere si se condimenteaza dupa gust. Se fierbe circa 1 ora.

Se face un amestec din smantana , faina si cateva linguri de apa in care fierbe carne si se adauga la amestec cand carnea este fiarta . Se lasa la fiert pana cand sosul este destul de gros.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare