Tocanita de pui




Ingrediente:
(pentru 4 persoane)

500g de carne pui, 2 cepe mijlocii, 3 linguri de ulei, 1 linguri de boia de ardei rosu , 1 ardei gras, 1 rosie, apa, piper negru, sare şi chimion , iar daca doriti puteti adauga maghiran si 1 catel de usturoi.

Mod de preparare:

Se incalzeste uleiul intr-o oala mare, se pune ceapa tocata si usturoiul si se prajesc pana cand au o culoare aurie.
Se adauga bucatile de carne si se prajesc impreuna, pana cand carnea incepe sa se albeasca.
Se presara boia de ardei si se mai prajeste putin la foc mic.
Se adauga piperul, rosia maruntita si condimentele.
Se adaugă apa suficienta pentru a acoperi continutul oalei si se lasa sa fierba la foc mic, pana cand carnea este gatita.

Se serveste cu diferite garnituri.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare