Peste cu susan






Ingrediente:
250 g fileuri de peste, decongelate
1 ceapa , tocata
piper alb
sare
ulei de masline
seminte de susan
2 oua
4 linguri de faina
1 lingura amidon de porumb


Mod de preparare:

Se clatesc cu apa fileurile de peste. Se pun la uscat pe prosoape de hartie şi se taie in bucati inguste. Se pun intr-un castron .




Marineaza pestele cu ceapa tocata, piperul şi sarea. Se lasa timp de 15 minute. Bateti ouale uşor, apoi amestecati cu amidonul de porumb, faina si putina sare pentru a face un aluat moale.

Se incalzeste uleiul pana devine fierbinte. Scufundati bucatile de peste in aluat, apoi rostogoliti in seminte de susan .




 Se pun in uleiul fierbinte si se prajesc pana devin aurii, pe ambele parti sau daca va plac mai crocante pana devin putin maronii. Se scurg pe un prosop de bucatarie.


Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare