Ingrediente:
1 cârnat mare italian
1 cârnat mare italian condimentat
1 ceapa tocata
3-4 rosii întregi,
ulei de masline
1 pachet de paste făinoase spaghete
sare
brânza parmesan rasă
Metodă de preparare:
Sos:
Se curata carnatul de membrana . Se taie in bucati şi se amestecă impreuna. Se prajesc într-o cratita la foc mediu mare sau mare cu un pic de ulei de măsline. Într-o alta tigaie, separat, se prajeste ceapa si usturoiul până când devin aurii. Rosiile se dau prin intr-un blender(sa indeparteze pielitele) si se adaugă la mezeluri. Se adaugă ceapa si usturoiul.
Pasta
Se umple o oala mare si inalta cu apa si se aduce la fierbere. Se adaugă o lingură de sare. Adaugati incet pastele, amestecând pentru a preveni lipirea. Se fierb dupa instrucţiunile de pe pachet, de obicei, aproximativ 10-12 de minute. Atunci când pastele sunt fierte, se scoate oala de pe foc. Adauga un pahar sau două de apă rece . Se scurge pastele printr-o strecurătoare si se amesteca intr-un bol mare cu sosul.
Se serveşte imediat. Se garniseste cu brânză parmezan ras.