Fursecuri cu stafide



250g de unt
1 canita de zahar maro
1 / 3 canita de zahăr alb
3 oua
2 linguriţe esenta de vanilie
250 g faina
1 praf de copt
1 cană de stafide


Asiguraţi-vă că pentru a începe gatitul, cuptorul este la 200C.


Intr-un castron mare de amestecare untul cu zaharul brun, apoi se adauga si zaharul alb. Se amesteca bine fie cu mana sau cu un mixer. Se adauga ouale, esenta de vanilie. Se mai poate adauga optional(pentru o aroma deosebita)scortisoara, ghimbir, nucsoara si enibahar .




Se pune apoi praful de copt, faina, stafidele si se amesteca totul bine cu mana.





Se iau cu mana bucatele mici de aluat si se fac niste forme mici rotunde(se aplatizeaza la copt) care se aseza pe o tava unsa cu ulei si presarata cu putina faina si apoi se introduc in cuptorul incalzit aproximativ 15 minute.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare