Omleta cu cartofi
O reteta foarte simpla si delioasa de omleta pentru micul dejun.
Ingrediente:
4 cartofi mari
2 cepe
4 oua
1 lingura de patrunjel
sare
piper
ulei
Mod de preparare:
Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi mici si se prajesc bine in ulei.
Ceapa se taie marunt si se prajeste in foarte putin ulei. Se scurge de ulei şi de rezervă
Se amestecă 4 oua, o lingura de patrunjel tocat, sare şi piper dupa gust.
Se amesteca intr-un castron mare cartofii si ceapa(scursi de grasime), se adauga sare si piper dupa gust si se adauga ouale batute. Se amesteca bine.
Se incalzeste o tigaie cu putin ulei iar cand acesta este incins se toarna continutul in tigaie.
Se poate servi calda sau rece.
Pentru un gust mai bun se poate adauga si un ardei rosu maruntit si calit impreuna cu ceapa.
Etichete: Aperitive