Ciuperci umplute cu pate de gasca

Ingrediente:
200 gr cotlet afumat de porc
50 gr de cascaval
50 gr de sunca presata
10 12 ciuperci
o cutie pate de gasca
2 oua
100gr faina alba
150gr de pezmet
sare,piper


Mod de preparare:
Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile cu pate de gasca.Dam ciupercile prin faina apoi prin oul batut bine si pe urma prin pezmet.Le prajim in ulei incins..dar atentie!! ciupercile trebuie puse cu pateul in sus iar uleiul sa nu depaseasca ciupercile,altfel pateul se va lichefia.
Cotletul afumat se taie feli si se bate ca pentru snitele.Sunca si cascavalul le taiem baghete.Punem o bagheta de cascaval si una de sunca in cotlet.Rulam cotletul il dam prin faina ,ou, pezmet si il dam la prajit in ulei incins.Le servim cu putini cartofi prajiti si ardei copti

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare