Fursecuri cu jeleuri, cocos si stafide

Photobucket


Ingrediente:

500 g faina
200 g unt
200 g zahar
1 / 2 ceasca de ulei
3 oua
1 lingurita esenta de vanilie
1 praf de copt
1 punga de jeleuri
1 / 2 ceasca fulgi de nuca de cocos
1 / 2 ceasca stafide

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu praful de copt, ouale se bat bine, untul se freaca bine cu zaharul pana devine crema, apoi se amesteca toate ingredientele impreuna, cu un mixer pana rezulta un aluat.
Se pune aluatul in frigider pentru circa 20 de minute. se ia aluatul cu o ligura si se pun bucati pe o tava tapetata cu hartie de copt si se pun la cuptorul fierbinte pentru aproximativ 15 minute sau pana sunt aurii.
Se lasa sa se raceasca in aragaz timp de cateva minute inainte de a le scoate .

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare