Ingrediente:
250 g biscuiti
1 (125 g) pachet budinca de ciocolata
250 ml smantana
2 linguri de glazura de zahar
3 / 4 cana lapte(pentru a inmuia biscuitii)
2 cesti lapte
250 g ciocolata
migdale taiate
Mod de preparare:
Se pune o folie de aluminiu de 60 cm pe masa. Se inmoaie biscuitii in lapte si se pun pe trei randuri pe folie la distante foarte mici. Se face budinca de ciocolata cu 2 cesti de lapte intr-un castron mic, iar separat se bate smantana cu glazura de zahar . Se ia budinca si se pune pe mijlocul biscuitilor, apoi se pune frisca.
Cu atentie se ridica partile laterale ale foliei, se apasa usor impreuna pentru a forma un triunghi. Acesta ar trebui sa fie complet plin cu amestec.
Se topeste ciocolata in cuptorul cu microunde sau Baine-Marie si cu grija se pune peste biscuiti. Se presara cu migdale taiate.
Se pastreaza la rece pentru cel putin 3 ore.
Rulada de biscuiti
Etichete: deserturi