Pulpe de pui cu cartofi la cuptor




Ingrediente:

3 cartofi mari
1 / 2 ceasca ulei
1 / 2 lingurita patrunjel uscat
sare
piper negru macinat
4-5 pulpe de pui


Mod de preparare:

Cartofii se curata, se taie in bucati si se amesteca cu jumatate din ulei , jumatate din patrunjel si o cantitate generoasa de sare şi piper.
Se unge o tava mare cu ulei, se pun cartofii intr-un singur strat.

Se amesteca pulpele de pui cu uleiul ramas , patrunjel ,sare şi piper,se amesteca , pentru a se acoperi bine. Se aranjeaza pulpele de pui peste cartofi.

Se pune in cuptor si se coace timp de 30 minute, se scot bucatile de pui pe o farfurie, se amesteca cartofi si se intorc pulpele pe cealata parte.
Se introduc in cuptor pentru inca 30 de minute.
Cand sunt gata, si cartofii si pulpele ar trebui sa aiba o culoare aurie.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare