Paste cu conopida si carnati

Photobucket


Ingrediente:

250 g carnati felii
3 cesti conopida
2 linguri de ulei
1 / 2 lingurita de sare
5 catei de usturoi,maruntiti
4 cesti paste
1 / 2 lingurita boia
50 g cascaval ras
piper negru macinat

Mod de preparare:

Se pune uleiul intr-o tigaie , se pun carnatii si conopida si se presara cu sare si se lasa la prajit timp de 15 minute. Se adauga usturoiul si se mai prajesc 5 minute.

Se fierb pastele in apa cu sare apoi se scurg si se pastreaza doua linguri de apa. Se amesteca pastele cu o lingura de ulei, sare, boia, cele doua linguri de apa si se toarna peste amestecul de carnati. Se amesteca bine, se pune cascavalul ras si se mai lasa pana se topeste cascavalul. La final ,se presara piper.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare