Salata de boeuf




Ingrediente
7 cartofi
4 morcovi
1 ceasca mazare
5 castraveti murati
500 g piept de pui
mustar
500 g maioneza
sare
piper
masline negre

In general cantitatea ingredientelor depinde de gustul fiecaruia, de exemplu daca va place salata de boeuf mai acra se adauga mai multi castraveti murati iar daca va place mai dulce se adauga mai multi morcovi. Iar maioneza se pune iarasi in functie de gust , mai multa sau mai putina.

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui, morcovii, cartofii si se pun la racit. Carnea se dezoseaza, se arunca pielea si taie in bucatele mici. Se maruntesc si restul ingredientelor, cartofii, morcovii, castravetii. Se pun toate intr-un vas mare se adauga si mazarea fiarta din cutie, se pune maioneza si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Se ia cu lingura amestecul si se intinde pe o farfurie. Se unge cu maioneza tot amestecul.

Se ormeaza cu felii de ou, masline, patrunjel verde , gogosar rosu castraveti murati. Nu recomand ornarea cu bucati de rosii deoarece zeama se scurge in salata si ii modifica gustul.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare