Salata de paste greceasca



Ingrediente:
300g paste fierte
200g carne de pui fiarta si taiata cuburi
1 rosie taiata felii
1 castravete mare feliat
1/2 ceapa rosie taiata mai gros
3 linguri suc de lămâie
2 linguri sare
1/2 ceaşcă ulei de măsline
2 lingurite oregano
4 bucati de brânză feta taiata cubic
1/2 ceaşcă de măsline negre 
sare

Mod de preparare:

Amesteca pastele fierte cu carnea de pui, rosiile, castravetii si ceapa si se pune intr-un castron mare.
Într-un vas separat, se amestecă sucul de lămâie şi sarea, până când se dizolvă sarea.
Se adaugă uleiul de măsline şi oregano apoi se amesteca bine si se toarnă peste amestecul de paste făinoase si se amesteca bine.
Se adaugă brânză feta şi măslinele.
Se acoperă şi se raceste timp de 2 ore inainte de servire.

Blog Widget by LinkWithin
 
 
Copyright © Retete Culinare